Procyanidin

Elmadan ve üzümden elde edilen procyanidin, kıymetli bitkisel bir bileşendir. Çünkü saçlara çok yönlü fayda sağlar. Etkileri ise yapılan bilimsel çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Saç köklerini besler ve kuvvetlendirir böylece saç dökülmesi azalır. Yıpranmış saçlar onarıldığından saçlar artık sağlıklı uzar.

Genellikle saç dökülmesi ve yağlanma problemleri birlikte olur. Bu durumda saç dökülmesine karşı şampuan mı yağlanmaya karşı şampuan mı kullanacağım diye düşünürsünüz. İşte o zaman Procyanidin içeren Saç dökülmesine ve yağlanmaya karşı şampuan tam size göre! Bazen saç dökülmesine eşlik eden problem kepektir. Siz de kepeğe karşı şampuan ve dökülme karşıtı şampuan arasında mı kalıyorsunuz? O zaman procyanidin içeren saç dökülmesi ve kepek karşıtı şampuanı denemelisiniz!

Hava kirliliği, yanlış beslenme ve kuaförlerde uygulanan bazı saç işlemleri sebebiyle saçlar yıpranabilir. Eğer saçlarınıza sık sık işlem yaptırıyorsanız yıpranmış saçlar için şampuan kullanmalısınız. Ayrıca sağlıklı uzama etkili şampuan ile saç kökü onarımı sağlanır, daha güçlü saçlara kavuşursunuz.

Yağlı Saçların Bakımı

Eğer sık yağlanan saçlara sahipseniz. Doğal içerikli ve sert kimyasalları içermeyen şampuanlar ile günlük olarak saçınızı yıkamalısınız. Procyanidin, biberiye, çay ağacı özleri içeren şampuanlar saçınıza iyi gelecektir. Biberiyeyi sizde evinizde kaynatabilirsiniz. Duştan çıkarken kaynatılmış ve ardından soğutulmuş biberiye suyuyla saçınızı durulayabilirsiniz.

Kepekli Saçların Bakımı

Kepek, özellikle koyu renkli saça sahip kişilerde son derece kötü bir görünüm oluşturur. Özellikle saçların şampuanlandıktan sonra iyi durulanmaması ve saçların havasız kalmasıyla oluşur. Çinko ve kükürt içeren şampuanlar kepek önlemede etkilidir.

Eğer ciddi bir kepeklenme probleminiz varsa rahatsız edici derecede kaşıntı da yapar. Eczacı veya hekim rehberliğinde size uygun medikal şampuanı belirlemelisiniz. Saç spreyi kullanıyorsanız azaltmalısınız. Saçlarınıza ısıyla uygulanan işlemler yaptırmaktan kaçınmalısınız.

Bioblas, etkili bitkisel bileşimleri piyasayla buluşturmaktadır. Özellikle güçlü saçların oluşması noktasında bitkisel bileşimlerin başarılı sonuçları ortaya koyduklarını ifade etmek mümkün olmaktadır. Tam da bu noktada Procyanidin içeren şampuanların etkili sonuçları ortaya koyduğunu ifade etmek de mümkün olmaktadır.

 

 

YAZIYI OKUYANLAR BU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

Saça Doğal Bakım

Argan Yağının Saça Faydaları & Argan Yağıyla Saç Bakım Tüyoları

Işıltılı Saçlar İçin Öneriler

Kıvırcık Saçlar İçin Saç Kremi Kullanımı

Boyalı Saçlar için Şampuan Önerileri

Saça İyi Gelen 7 Bitki

Saç Tipine Göre Şampuan Seçimi

Kırık Saç Uçları ile Mücadele