Kuru ve Yıpranmış Saçlarınız İçin Saç Kremi Önerileri

Saçları çok fazla işlem görmüş kişiler saçlarının kurumasından ve canlılığını yitirmesinden yakınmaktadır. Saçların kuruyup yıpranmasında; saç yıkama alışkanlıkları, saçın karakteri ve kalitesiz ürün kullanımı gibi birçok farklı neden olabilir ancak doğru saç kremleri kullanarak saçları eski sağlığına kavuşturmak mümkündür.

Kuru ve Yıpranmış Saçlara Nem Takviyesi

Saçların kurumasında ve yıpranmasındaki en büyük etken, saçların nemsiz kalmasıdır. Saçları çok fazla işleme maruz kalmış kişilerde bu durum daha da çok görülür. Nasıl ki cildimizi nemli tutarak kurumasını önlüyorsak saçlar için de durum aynı şekildedir. Saçlar nemsiz kaldığında ve kuruduğunda özellikle uç kısımlarında çatallaşma görülür. Bu nedenle saçları iyileştirmek için bol nem takviyesi içeren saç kremleri kullanılmalıdır. Bioblas’ın hacimsiz ve yıpranmış saçlar için üretilen sıvı saç kremi, kolajen ve keratin içeren formülüyle saçın doğal florasını korur, nemlendirilmesine, onarılmasına yardımcı olur. Ayrıca Botanic Oils serisinde üretilen kuru ve yıpranmış saçlara yönelik saç bakım kremi, içeriğindeki argan yağı saç uçlarını onarır, saçın tekrar sağlıklı görünmesini sağlar.

Kuru ve Yıpranmış Saçlara Argan Yağı Dokunuşu

Fas’ta yetişen “Argania Spinosa” çekirdeklerinden elde edilen argan yağı, genellikle saf haliyle satılmakla birlikte artık yaygın olarak saç bakım ürünlerinde de kullanılmaktadır. Omega açısından zengin olması sayesinde argan yağı saçlar için son derece faydalıdır; kuru saçları nemlendirir, saç köklerini besler, saç uçlarının onarılmasına yardımcı olur ve saça canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Bioblas’ın Botanis Oils ailesinde bulunan Argan Yağlı saç kremi, saçları şampuan ile yıkadıktan sonra saça masaj yaparak uygulanır ve durulanır. Kuru ve yıpranmış saçların onarılmasına ve güçlenmesine yardımcı olur, saçları nemlendirir ve saçın yumuşak bir dokuya sahip olmasını destekler.  Bioblas Argan Yağlı Sıvı Saç Kremi ise banyodan sonra uygulanır ve durulanmaz. Tüm saça nüfus etmesi ile saçın kolay taranmasına yardımcı olur ve saç köklerinin de nemlenmesine katkı sağlar.

 

 

 

 

YAZIYI OKUYANLAR BU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

Saç Serumu Nedir?

Beş Adımda Sıvı Saç Kremini Doğru Uygulama Yöntemi

Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel İçerikli Çözümler

Saç Dökülmesine Karşı Argan Yağı Etkisi

Kıvırcık Saçlar İçin Saç Kremi Kullanımı

Bioblas Argan Yağlı Saç Kremi Nasıl Uygulanmalıdır?