Bioblas Argan Yağlı Saç Kremi Nasıl Uygulanmalıdır?

Kullandığınız şampuanlar; saçınızdaki kirleri temizlemekle birlikte saçınız için sağlıklı olan yağları da yok eder. Bu yüzden saçlarınız bazen yeterince beslenemez ve yıpranır, cansızlaşır. En sonunda dökülebilir bile. Bioblas Argan Yağlı Saç Kremi, içeriğindeki faydalı bileşenler ve argan yağı ile saçınıza muhteşem bir bakım yapmanıza olanak sağlar ve günlük hayatın saçınıza verdiği zararı onarır.

Bioblas Argan Yağlı Saç Kremi Nasıl Uygulanır? 

  • Doğru Saç Kremini Seçtiğinden Emin Ol

Bioblas Argan Yağlı Saç Kremi, saçınızın günlük hayatta yıpranmasına sebep olan tüm zararlı maddeleri yok eder ve saçınızı onarır. Doğru saç kremini seçmek çok önemlidir, kalitesiz ve kimyasal dolu saç kremlerinden uzak durmalısınız.

  • Saçını Yıka

Duşa girin ve her zamanki gibi saçlarınızı yıkayın. Çünkü saç kremi, saç yıkandıktan sonra uygulanabilir. Bu nedenle, önce kullandığınız şampuan ile saçınızı yıkayıp iyice ovalayarak temizleyin. Saçlarını yıkarken en çok gücü saç derinize uygulayın, ama ıslak saçlarını çekiştirmemeye dikkat edin. Çünkü bu, saç uçlarına zarar verip saçınızın daha fazla kırılmasına neden olabilir.

  • Şampuanı Durula

Şampuan durulanırken mutlaka ılık su kullanmalısınız. Ilık su, sıcak suya nazaran saçlar için çok daha güvenlidir. Parmaklarınızı saçlarınızın arasından geçirirken de çekiştirmemeye ekstra özen göstermelisiniz, saçınıza zarar verebilir.

  • Saçını Sık

Eğer saçlarınız sırılsıklam olursa; saç kremi etki gösterecek kadar saçınızda kalamaz. Bu nedenle saçlarınızı sıkarak saçınızdaki suyu atmanız gerekir. Saçınız zaten kısa ise genelde saçlarınızı sıkmana gerek kalmaz.

  • Saç Kremini Uygulamaya Başla

Avucunuzun içine bir miktar Bioblas Argan Yağlı saç kremini sıkın. Bu miktar, saçınızın uzunluğuna bağlı olarak değişebilir. Genelde saç kremleri için madeni para büyüklüğünde bir miktar yeterli olacaktır, bazı ürün bu miktar biraz daha artabilir. Saçlarınız çok çok uzunsa, bir avuç dolusu kullanmanız da gerekebilir, belirttiğimiz gibi bu tamamen saçın uzunluğu ile alakalı. Ve asla saç kremini saçın köküne uygulamayın. Saç kremi, yalnızca saçın uç kısımlarına uygulanmak üzere tasarlanmıştır.

  • Kremi Beklet.

En fazla 1-2 dakika olacak şekilde saç kremini saçınızda bekletin. Saçınıza sürdükten hemen sonra da yıkayabilirsiniz ama en verimli sonuç için 1-2 dakika bekletmeniz tavsiye edilir.

  • Durulayın.

Saçınızı ılık ya da hafif soğuk bir su ile yıkayın, asla sıcak su kullanmayın. Bu şekilde saçınızı tamamen temizleyene kadar duruladıktan sonra, artık hayatınıza sağlıklı saçlarla devam edebilirsiniz!

YAZIYI OKUYANLAR BU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ