2020 Saç Modası ve Saç Bakımı Önerileri

2020 Saç Modası ve Saç Bakımı Önerileri

Her yıl saç modası değişkenlik gösterir. Bazı yıllarda geçmişe dönüşün yaşandığı saçlar moda olurken bazı yıllarda ise alternatif ve yenilikçi saç modellerinin ön plana çıktığı yıllar olma özelliği taşımaktadır. 2020 yılı saç modasında ise 70’li 90’lı yıllar arasında trend olmuş ama hala trend olma özelliğini kaybetmemiş bir dönüşümü gözlemlemek mümkündür. Saç modasını takip ederken en önemli detay saç bakımı da düşünülerek tarzını belirlemektir.
 

Cornrow Örgüler

En çok 90’lı yıllarda karşımıza çıkan cornrow örgü modeli 2020 yılının en hit saç modeli olmaya aday. Balıksırtı modelini andıran cornrow örgü saçtan ince tutam alınarak geriye doğru örülmesiyle oluşmaktadır. Balık sırtından tek farkı ise ince tutamlar ve çoklu örülme ile görüntünün sağlanmasıdır.
 

Hacimli Saçlar

70’li yılların hit saç modeli hacimli saçlar, 2020 yılının tercih edilen modelleri arasında. Romantik bir görünüm sunan hacimli saç modelini yapmak ise oldukça kolay, saçı tarakla kabartıp köpük yardımıyla sabitleyerek hızlıca uygulaya bileceğiniz bir model olma özelliğini taşımaktadır.

 

At Kuyruğu

Geçtiğimiz yıllarda da moda olan at kuyruğu 2020 yılının da saç trendlerin de karşımıza çıkıyor ancak bu sene trend olan at kuyruğunu önceki yıllardan ayıran bir detay var. Ense hizasından toplanarak yapılan at kuyrukları 2020’nin modası olarak öne çıkıyor. Toplarken saçın üst kısmını çok sıkmadan bol bırakarak daha hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.
 

Geriye Taranmış Islak Saçlar

Hem feminenliği hem de maskülen tarzı bir arada sunan ıslak saçlar, 2020 yılının en popüler modellerinin arasında. Yapımı oldukça kolay saç modelinin, saçların geride sabit kalabilmesi için sabitleyici kullanılması öneriler arasındadır.

Küt Kesim Kahküller

Küt kesim kahküller 2020 yılında iddiasını korumaya devam ediyor. Maskülen görünüm elde etmenin en pratik yolu kesinlikle küt kesim saç modelleridir. Kahkül kestirirken dikkat edilmesi gereken en önemli detay yüzünüzün şekline göre kestirmenizdir.

2020 yılına damga vurmuş bu modelleri saçınıza uygulamak oldukça pratik ve kolay alacaktır ancak modelleri uygulanırken saç bakımı da ihmal edilmemelidir. Saç bakımını gerçekleştirebilmenin altın kuralı doğru ürünü seçmekten geçmektedir. Bioblas geniş ürün yelpazesiyle eşsiz bir saç bakım deneyimini size sunmaktadır. Hangi ürünü alacağını bilmeyen kadınlar için saç tipine uygun ürün sunma özelliği barındırmaktadır. Şampuanla birlikte onarıcı argan yağını kullanarak daha güçlü saçlara sahip olabilirsiniz.