Mevsimsel Saç Dökülmesinde Çözüm Bioblas!

Pek çok insanda görülen mevsimsel saç dökülmesi, her yıl eylül ve ekim aylarında 1 ay kadar sürmektedir. Bu durumu kendilerinde ilk kez fark edenler panikleseler de durum aslında son derece doğal bir sürecin parçasıdır. Vücut ölü saçları uzaklaştırır, yazın yerine gelecek güzel saçlara yer açmak için. İnsanın biyoritmi gereği, bahar aylarında saçları canlanırken kışa doğru meydana gelen bu köklü temizlik, bazen çok miktarda saç kaybediliyor gibi algılandığında can sıkıcı bir hal alabiliyor.

Bir doktora “mevsimsel saç dökülmesi” şikayetinizi danışmadan herhangi bir müdahalede bulunmak son derece sakıncalı bir harekettir. Yanlış müdahale ve yanlış kimyasalların kullanılması saçınızı eskisinden daha kötü bir hale getirebilir. Bu bağlamda Bioblas yaptığı çalışmalar ile tüm testlerden onay alarak cildinize ve saçınıza son derece faydalı ürünler üreten bir marka olduğunu bizlere kanıtlıyor.

Bioblas Saç Dökülmesi Önleyici Ürünler

Mevsimsel saç dökülmesi şikayetlerinin 3 4 hafta gibi sürelerle görülmesi gayet normal karşılansa da sonrasında hala devam ediyorsa saçlarınız için bir kırmızı alarm çalıyor demektir. Her iki durumda da saç dökülmesi ile nasıl mücadele edileceği sizin saçınızın durumuna ve yapısına bağlı olarak değişmektedir.

 Yılların saçlarınızı yıpratması, işlemlerin ve kimyasalların saç derinizi yorması sebebiyle saç kayıpları meydana gelebiliyor. Bu durumlarda ne yazık ki ölü saçları geri getirmek için bir çözüm bulunmasa da henüz kopmamış cansız saçlara ve saç derisine müdahale ederek saçlarınızı sağlığınıza kavuşturabilirsiniz. Mevsimsel saç dökülmesi için Bioblas özel çalışmalarda bulunarak bir şampuan geliştirmiştir.

Saç dökülmesini önleyici ürünler yardımı ile mevsimsel saç dökülmesi şikayetlerinin önüne geçilirken, bu şikayetlerin tekrarlamasında da azalma gözlemlenmiştir.

 

 

YAZIYI OKUYANLAR BU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

Erkeklerde Saç Dökülmesini Engellemeye Yardımcı Öneriler

Saç Sorunları Nelerdir?

Dökülen Saç Geri Çıkar Mı? Saç Büyümesini Destekleyecek 5 İpucu

Saç Kırıklarına Ne İyi Gelir?

Boyalı Saçlar Nasıl Korunmalı?