Işıltılı Saçlar İçin Öneriler

Işıltılı Saçlar İçin Öneriler

Estetik açıdan dış görüntümüz açısından tamamlayıcı bir parça olan saçlarımız, ruh halimizi de derinden etkileyen bir konu olduğu için, saç bakımı dendiğinde akan sular bile durur. Güzel, parlak ve ışıltılı saçlar genel olarak hepimizin hayalini kurduğu bir durumdur.  Söz konusu saçlarımız olduğunda denenmedik ürün, uygulanmadık kür kalmıyor malum. Bunun için genel olarak ilk tercih saça balyaj veya röfle yaptırmak oluyor. Halbuki saçın doğal yapısına zarar vermeden parlak saçlara sahip olmak, doğru bir saç bakımından geçmektedir.  Bunun için çeşitli şampuan markaları piyasaya çeşitli ürünler çıkarmıştır. Doğallığı her zaman ön planda tutan insanların tercih edebileceği saç bakımı konusuna yoğunlaşmak istiyorum. 

Işıltılı Saçlara Doğal Yollardan Nasıl Kavuşurum?

Her şeyin başı sağlık diyoruz öncelikle, sağlıklı ve düzenli bir beslenme alışkanlığı edindikten sonra buna ek olarak birkaç ufak detayla istediğimiz parlak saçlara kavuşmak çok da zor değil.

-Kullandığın Saç Bakım Ürünlerinden Emin Misin?

Saç bakım ürünlerini satın alırken şampuan markaları kadar içeriklerine de dikkat ediyor musunuz? Şampuan ve saç kremi alırken saçların ihtiyacı göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. Özellikle kuru ve ince telli saçlarınız varsa saçlarınızı besleyerek kırılmasını ve yıpranmasını önleyecek ürünler kullanmalısınız. Bioblas’ın sarımsaklı şampuanı doğal içeriği sayesinde saçlarınızı beslerken, güçlendirir aynı zamanda ihtiyacı olan nem dengesini ayarlayarak parlak bir görüntüde olmasına yardımcı olur.   

-Sıcak Duş Devri Bitti

Böyle söyleyince korkutucu geldiğinin farkındayım fakat soğuk su saçların parlak görünmesini sağlıyor. Kimse kış ayında buz gibi bir suyla duş alıp hasta olmak istemez bu yüzden duştan çıkmadan önce saçlarınızı soğuk su ile durulamanız bile parlak saçlar için yeterli olacaktır.

-Devir Kibar Olma Devri

Saçlarımızı kuruturken ve tararken bile kibar davranmamız gerektiğini söylesem? Evet, ışıltılı saçlar istiyorsak saçlarımıza da kibar davranmak zorundayız. Duştan sonra saç havlusunu sürterek saçı kurutmaya çalışmak yerine havluyla nazikçe suyunu alın daha sonra yine aynı nezaketle tarayın. Bu durum oluşabilecek elektriklenme ve kırılma risklerini önleyecek ve istediğiniz ışıltılı saçlara kavuşmanızda yardımcı olacaktır. 

YAZIYI OKUYANLAR BU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

Saçı Besleme Yöntemleri Nelerdir?

Organik Şampuan Hakkında Her Şey

Saçlar Neden Elektriklenir? Çözüm Önerileri Nelerdir?