Elle - Formsante - Elele editörlerinin önerisi BIOBLAS Prociyanidin

Duygu HAKSUN :  Sonbahar, kış, ilkbahar, yaz, mevsim geçişleri, stres, sık yıkama fark etmeden her daim tutam tutam dökülen saçlarım için tehlike çanları çalıyor. Özellikle benim gibi uzun ve ince telli saçlara sahip olanlar için yitip giden her saç teli kabus yaşatıyor. Benim gibi dökülen, cansız, hacimsiz saçları güçlendirecek ve kendine getirecek, bir kurtarıcıya ihtiyacı olanlar daha fazla beklemeden Yeni Bioblas Procyanidin üzüm çekirdeği içeren onarıcı bakım şampuanını denemeli. Saç dökülmesine karşı üzüm çekirdeğinin antioksidan etkisi ve Phytovitamin mineral katkılı bitkisel serum içeriği ile saçlarımı besledi ve güçlendirdi ve hacim kazandırdı. Üstelik sık kullanıma uygun olması benim gibi saçlarını her gün yıkayanlar için ideal. Saçlarım için yaptığım diğer iyilik ise kesinlikle Bioblas Organic Oils argan yağı. Saçlarımı hem besleyen hem de yumuşacık ve parlak yapan argan yağı ile son dokunuşu yaptığımda saçlarımın bana teşekkür ettiğini duyar gibiyim : )

Deran ÇETİNSARAÇ :  Mevsim geçişlerinden bağımsız saç dökülmesi problemi yaşadığım için kullandığım şampuanı da saç dökülmesini önleyici özellikli olanlardan seçiyorum. Genelde bu problemi çözmeye yönelik ürünler, saçımı olduğundan daha da kuruttuğu için gönül rahatlığıyla kullanamıyordum. Bioblas Procyanidin saç dökülmesine karşı etkili şampuan, doğal içerikleri sayesinde hem saçlarımın dökülmesini azalttı hem de daha fazla kurumasına sebep olmadı. Her gün yıkadığımda bile aynı sonucu elde ettim. Üstelik devamında kullandığım Bioblas Organic Oils argan yağı saçlarımın elektriklenmesini engelledi. Bu ürünün sadece saç uçlarına değil, dipler hariç tüm saça sürülebiliyor olması en çok hoşuma giden özelliği oldu. Bu sayede banyo sonrası başka bir şekillendirici ürüne gerek duymadan saçlarımı bu yağla şekillendirdim. Bu ikili sayesinde saç bakım ritüelim değişti.

Filiz ŞEREF :  İnce telli ve hacmini sıkça kaybetmeye müsait bir saç yapınız varsa, hayat bazen zorlayabiliyor. Bunu önleme çabaları için yapılan işlemler ise saçlarda onarımı zor yıpranmalar yaratabiliyor. Saçıma, fön, maşa gibi işlemleri özel günler dışında yapmaktan ve yaptırmaktan yaklaşık 7-8 yıl önce vazgeçmemde bunun etkisi büyük. Orjinal haliyle, en doğal şekliyle, en önemlisi de sağlıkla parlayabilmesi saçlarımla ilgili hedefim ve en sevdiğim şey. Bu yolda ilerlerken elbette insanı destekleyici ürünler en büyük yardımcılar halini alıyor. Pek çok ürün denedim saçlarıma bu arada ve aralarında elbette pek çok güzel ürün de vardı. Ancak hacim sağlarken yumuşaklığından taviz vermek durumunda olmak biraz sıkıcı olabiliyordu.Yani her iyi ürünün iyi gelmeyen ama o kadar da olur diyebileceğimiz kusurları olabiliyor. Bioblas'ın ince telli saçlara yönelik ürünü ise kısa sürede aradığım özellikleri sağlayarak hayatımı, yıka ve çık moduna geçirmesiyle gönlümde öyle bir yer edindi ki! Üzerine bir de saç dökülmesini engelleyen ana özelliği var ki, hele mevsim geçişi dönemiyse, dökülen saçları yenilemesiyle mutluluk dozunu arttırıyor. Bioblas'ın organik argan yağı ise kesinlikle saçlar için üretilen en iyi yağlardan. Hafif ve huysuz saçlara ilaç!

ELLE - FORMSANTE - ELELE

YAZIYI OKUYANLAR BU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

SLS’nin Açılımı Nedir? SLS’nin Zararları Nelerdir?

Saça İyi Gelen 7 Bitki

Saç Uzmanı Kime Denir?